Zaalverhuur

Zaal Onder de Toren biedt de mogelijkheid uw activiteit of evenement bij ons te organiseren. We hebben een gezamenlijke ingang met de Opstandingskerk. Wanneer u verder loopt, komt u terecht in onze eerste ruimte: de Foyer. Na deze ruimte volgt de Grote Zaal, met prachtige houten vloer en een podium. Onder het podium bevindt zich een ruimte met drie kleedkamers.

Het is bij ons mogelijk verschillende zalen te huren. Informeer naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op via 06-52695665 of 06-37471395.

Foyer
De Foyer biedt zitplaats voor ongeveer 10 – 15 personen. Door middel van een grote schuifwand wordt deze ruimte gescheiden van de ingang. In deze ruimte bevindt zich de bar en twee biljarttafels. Er hangt een televisie op die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld presentaties.

Grote Zaal
De Grote Zaal biedt zitplaats voor maximaal 225 personen. Deze zaal kan door middel van een gordijn in twee delen opgedeeld worden, waardoor hij ook geschikt is voor kleinere groepen. Middels een schuifwand kan bepaald worden of de bar vanuit de Grote Zaal toegankelijk is. Onder het podium bevindt zich een ruimte met twee kleedkamers met toiletten en douches.

Audiovisuele middelen
Wij beschikken over:

  • Geluidsinstallatie (microfoon, CD, USB)
  • Beamer + scherm
  • Flip-over
  • Lessenaar (tafelmodel)
  • Microfoonstandaard (staand- en tafelmodel)
  • Rode loper

Voor het gebruik van deze middelen vragen wij een kleine bijdrage.
Daarnaast hebben we ook een rode loper te huur.

Als u bij ons een zaal huurt is er – in overleg – veel mogelijk wat betreft de aankleding en inrichting van de zaal. Zaalhuur is mogelijk op alle dagen van de week.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!